måndag 18 maj 2009

Pay back time!

Jag har samma dilema som sist jag bloggade...(över en vecka sen, fy skäms)..TIDEN. Men har man brist på tid är det bloggandet som ryker i första hand. Just nu bloggar jag bara för att jag känner mej alldeles för trött för att göra något annat. Min väns tidsmonster, ett fruktansvärt osynligt monster som bott i hennes garderob och äter upp hennes tid, har definitivt flyttat in hos mej. Eller finns det flera sådana monster?!?! I sånna fall bor säkerligen minst tre av dem hemma hos mej.

Förra veckan försvann i ett nafs och jag hann säkert bara göra hälften jag önskade att hinna med. Min avluftare till oljepannan pajjade...Mr. Handyman fixade, jag betalade. Har även fått jaga sopbilen förra veckan då den åkte förbi allt mitt skräp och jag lyfte på soptunne locket och insåg - De måste tömmas NU. Inte trevliga sopgubbens fel, utan kommunens då de ej kommit ihåg att anmäla att soporna ska börja tömmas hos mej igen. Men att skicka ut räkning för soptömningen kom det då ihåg. Så lite onödiga minutrar har flygit hit å dit.

Helgen har bestått av Pay Back Time, har målat Mr. Handymans hus. Och även om fönstermålning beräknas tre gånger mer värt i tid än "vanlig" tid, dvs måla fönster 1h = 3h arbetskraft, så är jag garanterat skyldig en hop timmar till Mr. Handyman.

Önskar just nu att det fanns ett litet fint piller man kunde svälja till middag var dag så man slapp laga mat och diska, tänk så mycke tid man skulle tjäna på det...

Stämmningen hos mej är följande: fullt upp hemma, fullt upp på jobbet, tjuvar timmar från mitt sömnkonto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar